'Elke situatie, elke persoon die ik ontmoet en elk positief middel waarover ik mag beschikken, geeft me een kans om iets bij te dragen tot een positieve verandering.'

'Het is mijn passie om dat te volbrengen in het dagdagelijkse leven en uitgebreider nog in de werking van een vzw.'

Ronald Berghmans

 

Op deze website vind je meerdere efficiënte en tegelijkertijd ook aangename middelen die daarvoor worden toegepast. Ik stel je graag voor:

 

vzw kieR

 

Waar de deur voor jou open gaat begint het pad naar volledige vrijheid. Die weg leg je zelf af!
Waar de deur voor jou opengaat biedt zich de kans om jouw bijdrage te leveren en ook voor anderen een deur te openen.

In de naam kieR zie je de hoofdletter "R" achteraan staan. Daarmee wordt er op gewezen dat we "Reiken" (lees kieR dus van rechts naar links) naar wie we waren toen we onszelf en ons geluk nog niet verloren hadden. Laten we samen reiken naar ons gelukkige zelf; de weg terug gaan. Je merkt dan ook de gelijkenis met het woord Reiki op. Je kan verder lezen wat reiki voor je kan betekenen om een mooie terugweg te vergemakkelijken.

 

AFBEELDING VZW kieR

Aanbod:

Met liefde en respect zal je worden ontvangen, gesteund en geholpen, om in de mate van het mogelijke, weer wat meer bevrijd, terug huiswaarts te keren.

Innerlijk Welzijn

 1. Individuele ondersteuning

  Je ontvangt naar keuze, specifiek gekozen of gecombineerd:

  Een intuïtief geleid gesprek is bijna onvermijdelijk. Het is steeds positief en richtinggevend.

  • reikibehandeling ( 1 uur )
  • aurahealing
  • deeksha
 2. Reiki - initiaties

  Er wordt de nodige tijd besteed voor een inwijding in de eerste, tweede en derde graad (reikimaster). 

  • Eerste graad: 4 opeenvolgende avonden van 2 u, of nog beter: zaterdag en zondag vanaf 10 u tot 17 u
  • Tweede graad: 2 avonden van telkens 2 u
  • Mastergraad: afhankelijk van de individuele groei doorloop je een opleiding met een duurtijd die de kans geeft tot de juiste ontplooing.
 3. Human-ergetica

  Workshoppenreeks : In deze 10-delige reeks worden op een eenvoudige en aangename wijze de natuurlijke mogelijkheden en schoonheden van ons mens-zijn opgepoetst tot een stralende aanwezigheid

 

Lichamelijke aanpak voor geheel welzijn

Dit is een zachte werveltherapie, die gebazeerd is op correcties van beenlengteverschil, bekkenscheefstand. Als deze zijn genormaliseerd, dan is er een basis om de daarna gecorrigeerde wervels en gewrichten niet meer te belasten en zodoende te vrijwaren van allerhande problemen.
De massage van Breuss is heel ontspannend en geeft ruimte aan de ruggewervels. Enkel de wervelkolom wordt dus gemasseerd. Er wordt gebruik gemaakt van St. Janskruidolie. Deze heeft de eigenschap de tussenwervels terug soepel te maken (bij veelvuldig gebruik). Indien gewenst kan natuurlijk ook een onspannende olie worden gebruikt.

De Breussmassage kan ook mooi worden gecombineerd met een ontspannende massage van het gehele lichaam .

Ook de Dorntherapie kan met een ontspanningsmassage worden gecombineerd.

Bij een ontspanningsmassage worden de massagetechnieken van Breuss altijd extra toegevoegd.

 • Ontspanningsmassage van volledige lichaam:

  Werkt uiteraard zeer deugddoend en geeft lichaam en geest de ontspanning, de ruimte om zichzelf te herstellen, mede dankzij de reiki die automatisch naar je toestroomt.

 • EVC

  Een deugddoende en bijzonder effiënte behandeling op basis van de Chinese voet- en handmeridianen. Is zoals de Dorntherapie ongelofelijk eenvoudig en doeltreffend om het bekken, alle rug- en halswervels te corrigeren. Ze heeft een heilzaam effect op het hele fysieke lichaam en de emoties.

 

PRIVACYVERKLARING