Human - energetica

Deze 10-delige reeks Workshops is afgerond en kan op latere datum worden herhaald.

 

“Human-energetica” is een natuurwetenschappelijke methode om de ware menselijke energie terug op de voorgrond te brengen. De menselijke energie kan een schitterend, stralend niveau bereiken. We richten ons op het Christus-bewustzijn. Deze staat lijkt wel een illusie, alhoewel ze een werkelijkheid dient te zijn. Daarom is er nood om:

 

  • blokkades van spanning en illusies, die zich in het menselijke wezen hebben vastgezet, los te laten en een goede doorstroming van energie te bevorderen;
  • ons te verrijken met typisch menselijke eigenschappen van vrede, vreugde, zelfvertrouwen, mededogen, zin voor dienstbaarheid, gelukzaligheid.

 

De mens voelt zich te vaak en onnodig beperkt en bedreigd door uiterlijke factoren. Hij wordt op vele wijzen beïnvloed. Zo draagt hij ten gevolge daarvan inderdaad, naast de mooie ervaringen, ook een belastend verleden met zich mee. Hij kan dus van zijn glans verliezen, maar zich evengoed op een eenvoudige wijze terug doen schitteren. Hij wordt namelijk bestuurd door een onfeilbare intelligentie die automatisch functioneert, als de mind en de gewoontes het niet beletten. Gedurende de workshops maken we gebruik van specifieke visualisaties, technieken en korte, geleide meditaties, waarvan men de essentie altijd bij zichzelf kan blijven toepassen. Dat zal slechts enkele minuutjes van de dagelijkse tijd in beslag nemen. De technieken worden gedurende de workshops, op een aangename wijze beleefd en geïntegreerd in het bewustzijn. Daardoor zullen ze ook later actief en doeltreffend zijn, bij de minste aandacht of intentie. Er ontstaan natuurlijke en transformerende automatismen die stroken met de geest van onze oorsprong. Lichaam en geest komen weer in balans. De vitaliteit en levenskracht worden bevorderd. We worden ons ook bewust van een hogere kracht en intelligentie, die alles omringt, doordringt en realiseert. Er wordt daarom steeds gewerkt vanuit het hart, dat een zeer hoogstaande, oer-menselijke kracht/licht uitstraalt. Deze is niet alleen beter beschermend dan het sterkste pantser (dat ons eerder afzondert en gevoelloos maakt), maar tevens heilzaam en verbindend voor jezelf en anderen.

 

Inschrijven door overschrijving van 200 euro op BE51 0001 0900 5162 van vzw kieR.

 

Data: 10 dinsdagen: 11/09, 18/09, 25/09, 02/10, 09/10, 16/10 (wekelijks), 30/10, 13/11, 27/11 en 11/12/2018 (tweewekelijks). Mochten er genoeg inschrijvingen zijn, dan wordt een andere reeks gestart op de woensdagen, daar exact op volgend ( 12/09, 19/09, enzovoort ).

 

GRATIS KENNISMAKING OM TE VOELEN OF DIT IETS VOOR JOU IS.

2 DATA: dinsdag 6 maart 2018, woensdag 7 maart 2018 en woensdag 29 augustus.

Aanvangsuur: 20 u         Toegang vanaf 19 u 45           

Plaats: vzw-kieR, Rist 41, 2360  Oud-Turnhout (gebouw achteraan in tuin – tweede deur)

Inschrijven en vragen: 014 427620  of 0499 729 469  of   ronald.berghmans@gmail.com