Mens - energetica

10-delige reeks Workshops

DEZE REEKS IS AFGEROND EN WAS EEN SUCCES. BRENG ONS OP DE HOOGTE, BIJ INTERESSE VOOR INSCHRIJVING VOOR EEN VOLGENDE REEKS. ALS NIEUWE GEGEVENS BEKEND ZIJN, WORDT ER WEER CONTACT MET JE OPGENOMEN.

"Mens-energetica" is een natuurwetenschappelijke methode om de ware menselijke energie terug te brengen op de voorgrond te brengen. De menselijke energie kan een schitterend, stralend niveau bereiken. We richten ons op het Christus-bewustzijn. Deze staat lijkt wel een illusie, maar een werkelijkheid moet zijn. Daarom is er nood om:

 

  • blokkades van spanning en illusies, die zich in het menselijke wezen hebben, los te laten en een goede doorstroming van energie te bevorderen;
  • ons te verrijken met typische menselijke eigenschappen van vrede, vreugde, zelfvertrouwen, mededogen, zin voor dienstbaarheid, gelukzaligheid.

 

De mens voelt zich te vaak en onnodig beperkt en bedreigd door uiterlijke factoren. Hij is op vele wijzen beïnvloed. Zo draagt hij tien gevolge inderdaad, naast de mooie ervaringen, ook een belastend verleden met mij. Hij kan dus van zijn glans verliezen, maar zelfsgoed op een eenvoudige wijze terug doen schitteren. Hij wordt bestuurd door een onfeilbare intelligentie die automatisch functioneert, als de geest en de gewoontes het niet beletten. Tijdens de workshops maken we gebruik van specifieke visualisaties, technieken en korte, geleide meditaties, waarvan men de essentie altijd bij zichzelf kan blijven. Dat zal slechts enkele minuutjes van de dagelijkse tijd in beslag nemen. De technieken worden gedurende de workshops, op een aangename wijze beleefd en geïntegreerd in het bewustzijn. Ook later zullen ze actief en effectief zijn, bij de minste aandacht van intentie. Er ontstaan natuurlijke en transformerende automatismen die stroken met de geest van onze oorsprong. Lichaam en geest komen weer in balans. De vitaliteit en levenskracht worden bevorderd. We worden ook bewust van een hogere kracht en intelligentie, die alles omringt, doordringt en realiseert. Er is dus steeds werken vanuit het hart, dat een zeer hoogwerker, oer-menselijke kracht/licht uitstraalt. Dit is niet alleen beter beschermen dan de sterkste broeker (dat ons eerder afzondert en gevoelloos maakt), maar ook heilzaam en verbindend voor jezelf en anderen.

 

Interesse voor een volgende reeks? Stuur een mail (ronald.berghmans@gmail.com)

 

Gegevens volgen

 

GRATIS KENNISMAKING MET HET GEVOEL VAN DIT IETS VOOR JOU IS.

GEGEVENS volgen :

Plaats: vzw-kieR, Rist 41, 2360 Oud-Turnhout (gebouw in tuin – tweede deur)

Inschrijven en vragen: 014 427620 of 0499 729 469 van ronald.berghmans@gmail.com