NIEUW:   

Beluister deze meditaties op You Tube:

meditatie 1: https://youtu.be/0ejkvv5Hb2k

Immuniteit - versterkende meditatie:

Word bewust van je zelfgenezende kracht en activeer ze met deze ontspannende en helende meditatie. Ben je in harmonie dan ben je ook vrij van alle invloeden. Gemaakt n.v.t. de coronacrisis. Een goede immuunsysteem en vrij zijn van angst is de beste garantie om gevrijwaard te zijn, van de besmetting gemakkelijk te verwerken.

 

meditatie 2: https://youtu.be/dgavujlPKYc

Vervolg voor een sterker immuunsysteem dankzij een verhoogd vertrouwen:

Negatieve emoties verlammen ons afweersysteem en de werking van het organisme. Daarom is een ijzersterk vertrouwen van het uiterste belang voor een algemeen welzijn. Vredig en krachtig van lichaam en geest verschijnt de ervaring "gewoon gelukkig zijn". Beleef de ervaring van vertrouwen en overgave in deze gelukzalige meditatie. (NB De meditatie start deze keer direct wanneer je op het pijltje klikt - voorafgaandelijke uitleg hoeft niet meer.) Geniet ervan en deel de link zoveel je wenst.

 

meditatie 3: https://youtu.be/W8woWdeK7q0

Een avontuurlijke innerlijke reis naar je Zelf:

Als vervolg op de 2 eerdere meditaties blijven we nog steeds verder bouwen aan ons vertrouwen. Het is werkelijk, vooral in deze tijd, een heel belangrijke sleutel tot innerlijke vrede, tot innerlijke en fysieke weerstand en harmonie. Het is eigenlijk de sleutel tot eenvoudig geluk. Deze meditatie leidt je door je innerlijke schoonheid. Het is een avontuur om jezelf in alle pracht te gaan ontdekken. Het is als een wandeling door een paradijselijke natuur. De wereld buiten en binnen jezelf is gelijkaardig. Ze is steeds zoals je ervaart en aanschouwt. In deze meditatie kun je gemakkelijk de vreugde, het licht, de vrede, de eenheid ervaren en jezelf er in terugvinden. Jezelf op een positieve wijze ontdekken, de natuurlijke, prachtige gevoelens beleven, geeft vertrouwen, moed en levenskracht. Het kan gewoon door te ontspannen en te genieten.

 

Human-energetica ( voor een "upgrade" naar een mooie menselijke staat, zoals het iedereen toebehoort)