Na een inwijding is het best om zo veel mogelijk reiki te laten stromen. Vooral dan zal het persoonlijke groeiproces en de automatische heling op elk vlak, zich gestaag en diepgaand verderzetten. Niet iedereen heeft de gelegenheid om regelmatig anderen te behandelen en/of van anderen een behandeling te krijgen. Daarom kan men in de ruimte van ons centrum samen komen om mekaar te ontmoeten bij een gezellig gesprek, maar vooral in de stilte en de kracht van een reikibehandeling bij mekaar. Tijdens de behandelingen houden we het respectvol en rustig.

Iedereen die ingewijd is kan zich inschrijven. Maximaal 13 deelnemers kunnen rond de reikitafels.

Je mag ook 1 persoon meebrengen om kennis te maken met een reikibehandeling. Die persoon kan natuurlijk die avond enkel een reikibehandeling ontvangen maar nog steeds niet geven. Hij of zij kan dan in stilte genieten van de rust en de helende energie in de ruimte waar de onderlingende hartsverbindingen automatisch plaatsvinden. Vooraf melden bij de inschrijving a.u.b.

Voorafgaand aan de reikisessie gaan we kort tot rust komen, bij een eenvoudige geleide meditatie.

We sluiten af met een aangenaam, gemoedelijk samenzijn, met versnapering en lekkere kruidenthee. Wie vroeger naar huis wil keren, kan dan natuurlijk verdergaan.

 

EERSTVOLGENDE oefensessie op de kalender:

maandag 16 februari 2022 vanaf 19 u 45 (valt deze keer samen met volle maan)

Toegang vanaf 19 u 30