ONTSPANNINGSMASSAGE

AFBEELDING BLOEMEN

Een ontspanningsmassage is niet alleen heel aangenaam, maar ook ontspannend en juist een zegen voor het algemeen welzijn.

 

Dit is een volledige lichaamsmassage, gegeven met veel liefde en respect, in een veilige, warme en energetisch zuivere ruimte.

 

Gezien bij aanraking gelijktijdig reiki wordt gegeven, krijgt het geheel een extra dimensie.

 

De massage kan eventueel worden versteenvoudigd door een korte tot uitvoerige behandeling met de Dorn-therapie. Deze zachte werveltherapie corrigeert eenvoudig en snel een zeer veel voorkomend beenlengteverschil, bekkenscheefstand en bekkenblokkade. > Een verscheidenheid aan nare tot pijnlijke gevolgen van binnen. Alle gewrichten en wervels worden gecorrigeerd waar mogelijk is. Zie Dorntherapie

 

Een combinatie met EVC is ook mogelijk. Extra ontspannen!

 

Een massage is ontgiftend!

Uit het boek 'Medisch Medium' van Anthony William:

Sinds het begin van de mensheid ondersteunen mensen die van elkaar houden elkaar door middel van aanraking.

Massage is de oudste therapievorm en is nog steeds een van de krachtigste helingmethoden. Een goede lichaamsmassage van 45 minuten stimuleert het bloed in je hele lichaam en draagt bij de afvoer van gifstoffen, vooral uit de hefboom.

De massage geeft je bijnieren en nieren een oppepper, ontspant je hart en verlicht overspannen.

Na de massage kun je het beste een paar glazen water (van 2,5 dl) met vers citroen van limoen drinken. Dit versterkt het detox-effect van je massage.

 

Zelfs als je je citroenwater wenst en er kan eventueel voor worden gezorgd.

 

Prijzen: zie Aanbod en Prijzen