ONTSPANNINGSMASSAGE

AFBEELDING BLOEMEN

Een ontspanningsmassage is niet alleen heel aangenaam, maar ook ontspannend en juist daardoor een zegen voor het algemene welzijn.

 

Dit is een volledige lichaamsmassage, gegeven met veel liefde en respect, in een veilige, warme en energetisch zuivere ruimte.

 

Gezien bij aanraking gelijktijdig reiki wordt gegeven, krijgt het geheel een extra dimensie.

 

De massage kan eventueel worden voorafgegaan door een korte tot uitvoerige behandeling met de Dorn-therapie. Deze zachte werveltherapie corrigeert eenvoudig en snel een zeer veel voorkomend beenlengteverschil, bekkenscheefstand en bekkenblokkade. Daardoor verhelp of voorkom je een verscheidenheid aan nare tot pijnlijke gevolgen daarvan. Alle gewrichten en wervels worden gecorrigeerd waar mogelijk is. Zie Dorntherapie

 

Een combinatie met EVC is ook mogelijk. Extra ontspannend!

 

Een massage is ontgiftend!

Uit het boek 'Medical Medium' van Anthony William:

Sinds het begin van de mensheid ondersteunen mensen die van elkaar houden elkaar door middel van aanraking.

Massage is de oudste therapievorm en is nog steeds een van de krachtigste helingsmethoden. Een goede lichaamsmassage van 45 minuten stimuleert de bloedcirculatie in je hele lichaam en draagt bij aan de afvoer van gifstoffen, vooral uit de lever.

De massage geeft je bijnieren en nieren een oppepper, ontspant je hart en verlicht spanning.

Na de massage kun je het beste een paar glazen water (van 2,5 dl) met verse citroen of limoen drinken. Dit versterkt het detoxeffect van je massage.

 

Even vooraf afspreken of je citroenwater wenst en er kan eventueel voor worden gezorgd.

 

Prijzen: zie Aanbod en Prijzen