Boek: "Onvoorwaardelijk vrij."

 

          

Bladwijzer (voor - en achterzijde)

Vrijheid is een recht voor iedereen. Vrijheid is onmogelijk als die afhankelijk is van anderen of iets van buitenaf. Juist daarom kan iedereen voor altijd vrij zijn, wanneer ze wordt gezocht in zichzelf. Vrijheid is een innerlijke ervaring. Het is een innerlijke toestand, vrij van de pijn die gekoppeld is aan gedachten, gevoelens en emoties. Vrij zijn, is innerlijk verlost zijn van een moeilijk verleden en een zorgwekkende toekomst. We hebben het helemaal in eigen handen, trouw aan de liefde en wijsheid in ons eigen hart. Dit beknopte boekje helpt je aan bemoedigende inzichten om onvoorwaardelijk vrij te zijn; om een diep innerlijk geluk te vinden, onafhankelijk van alle fysieke of materiële omstandigheden.

 

Dit boekje is van heel goede kwaliteit. Stevig papier, gebonden en gelijmd, zodat het goed kan worden opengeklapt. De tekst staat niet op mekaar gepakt, zodat het luchtig oogt en dus duidelijk leesbaar is voor iedereen. Het telt 48 bedrukte pagina 's en een mooie bladwijzer. 

Het wordt ook uitgedeeld waar het zinvol is en  waar hulp nodig is. Per boek dat er wordt gekocht door wie het zich kan veroorloven en het zichzelf of een ander kan schenken, kunnen we er zelf één weggeven. Laat ons trouwens gerust weten waar we zo dienstbaar kunnen zijn.

Te bekomen bij vzw kier. Voor bestelling aan 10 euro per boek, kan je contact opnemen.

 

Een stukje uit het boek ter kennismaking en uitnodiging om het geheel te lezen:

Recensies

Inhoudstabel