Praktisch

Hang de posters waar ze goed zichtbaar zijn en liefst waar voldoende mensen langskomen.

Aan het eigen raam krijgt het meer waarde dan waar dan ook!

Ze worden liefst niet gehangen tussen vele andere affiches, reclame, …

Tips:

Er bestaat plakband die eenvoudig en snel van de ruiten kan worden verwijderd zonder vlekken na te laten. Je kan ook speciaal daartoe ontworpen zelfklevende dots gebruiken die herbruikbaar zijn. Je kan ze zelfs inkaderen, wat extra liefde laat blijken voor dit project en de boodschap en een extra uitstraling geeft. Je kan er een eigen toets aan geven. Er bestaan ook plastic profieltjes om met een touwtje op te hangen, die je uiteraard ook kan hergebruiken en zeer goedkoop zijn. Je kan ze ( A4 en A5) ook in een doorzichtig kadertje plaatsen op een loket, kantoor, aan kassa, ...

Woon je te ver verwijderd van de baan zodat de tekst onleesbaar wordt, dan kan je een plakkaat zetten in je voortuin. Tussen de bloempjes misschien?

Samenwerking:

Vind eventueel anderen die dit ook willen doen en dezelfde posters willen tonen. Een vertakking naar zeven mensen is een mooie focus ...

Zelf vind ik het uiterst belangrijk dat wie je er bij betrekt zelf vreugde ervaart,deel te kunnen uitmaken van dit project! Ik en jij kunnen het aanbieden en daar stopt het.

Bekomen van de posters:

Bezorg me een email-adres. Zo kan je worden verwittigd wanneer een nieuwe poster klaar ligt. Je geeft je de eerste keer op via inschrijving, te versturen met dit formulier.

De posters zijn af te halen in de goud gekleurde brievenbus van vzw kieR, Rist 41 te Oud-Turnhout.Van hieruit wordt het initiatief georganiseerd. Iedereen die meewerkt krijgt het nummer van het cijferslot van de brievenbus (onderaan). Voor iedereen zijn er 2 plastic zakken met vermelding van hun naam en nummer.

Bij het ophalen van een nieuwe zak wordt de andere teruggelegd, met daarin een briefje met het aantal posters ( 1 tot …)

die je de volgende keer nodig hebt.

Is er een wijziging dan laat je dat ook weten via dit formulier.

Andere afhaalpunten:

Amaris, St. Antoniusstraat 10, 2300 Turnhout

Wij zijn op zoek naar meer winkels "met een mooie ziel" die zich hiertoe wensen op te geven.

Je kan ons ook volgen facebook. Zo krijg je info over eventuele evennementen waar we aanwezig zijn en de posters te bekomen zijn.

kopieer en plak in URL: http://www.facebook.com/groups/456760834360916/

LEUK EN VRIJBLIJVEND ADVIES VOOR BIJKOMEND SCHITTEREND INITIATIEF

Er worden affiches afgehaald voor de personen die je zelf bij het project hebt betrokken. Je spreekt af en komt samen.
Dit wordt een wederkerend aangenaam samenzijn waar enkel positieve gesprekken worden gevoerd. Er kan iets natuurlijk en gezond worden gedronken en gegeten. Er heerst begrip, vriendschap, vreugde!
Zo creëren we terug menselijk contact en ondersteunen we een gewoonte waarbij positiviteit normaal wordt !
Het leven wordt in plaats van een individueel, afgescheiden gebeuren, een gemeenschappelijk, verbonden gebeuren.

Hoe kan je die avond invullen:

Vooral een eigen creatie van maken!

Mogelijkheden: bespreken van vorige en/of nieuwe gedachte van de poster, meditatie, gewoon goed nieuws brengen, lachen, vriendelijk zijn, vertellen wat je eigen hart vult met vreugde, .... genieten, leven!

GENIET VAN DIT GESCHENK DAT IN JOUW LEVEN IS GEKOMEN !

 

In liefde en vriendschap,

Mayapati

AFBEELDING