Oefensessie Reiki.

 

Na een inwijding is het best om zo veel mogelijk reiki te laten stromen. Vooral dan zal het persoonlijk groeiproces en de automatische heling op elk vlak, zich gestaag en diepgaand verderzetten. Niet iedereen heeft de gelegenheid om regelmatig anderen te behandelen, of van anderen een behandeling te krijgen. Daarom kan in de ruimte van ons centrum worden samengekomen om mekaar te ontmoeten in een gezellig gesprek, maar vooral in de stilte en de kracht van een reikibehandeling bij mekaar.Tijdens de behandelingen houden we het respectvol en rustig.

Iedereen die reeds ingewijd is kan zich inschrijven. Maximum 11 deelnemers kunnen rond de reikitafels.

Je mag ook 1 persoon meebrengen om kennis te maken met een reikibehandeling. Die persoon kan uiteraard die avond enkel een reikibehandeling ontvangen maar nog niet mee geven. Hij of zij kan dan in stilte mee genieten van de rust en de helende energie die in de ruimte en de onderlingende hartsverbindingen automatisch plaatsvindt. Vooraf melden bij de inschrijving a.u.b.

We sluiten af met een aangenaam, gemoedelijk 'onderonsje', met versnapering en lekkere kruidenthee. Wie vroeger naar huis wil keren, kan dan uiteraard verdergaan.