Reiki - The Usui system of natural healing

 

AFBEELDING DR USUI

Reiki betekent letterlijk: Universele levensenergie.

Wat heb je meer nodig dan deze oerenergie die échte liefde is; het begin van alle levensvormen.

Enkel liefde heelt alles en brengt alles tot leven.

Dokter Mikao Usui bracht reiki terug onder ons.

Ondertussen ervaren men er wereldwijd de uiteenlopende voordelen van.

Een reikibehandeling schenkt rust, ontspanning, vrede en zet het lichaam en de geest aan tot zelfgenezing. Reiki zorgt er mee voor dat we ons niet meer verliezen aan iets wat buiten ons is, maar brengt ons dichter bij onszelf.

De inwijdingen maken het mogelijk om zelf, als kanaal van deze energie te fungeren en een nog grotere steun te zijn voor anderen.

Voor mij misschien wel het meest geweldige en belangrijke effect: De innerlijke groei krijgt een voortdurende en automatische impuls.

Reiki gidst je zacht doorheen alle hindernissen op weg naar je ware Zelf!

AFBEELDING EIGEN BEWERKINGEN

Op het programma:

  1. Reikibehandelingen

          Een behandeling gaat vaak spontaan samen met een aangepast, persoonlijk en opbouwend en  hartelijk gesprek. Ze neemt in totaal gemiddeld anderhalf uur in beslag.

          2. Initiaties:

reiki 1: Je kan voor altijd zelf reiki geven door handoplegging.

reiki 2: Je kan ook reiki geven op afstand door gebruik te maken van symbolen. Je zal evolueren naar een hoger bewustzijn en krachtiger gaan behandelen.

reiki 3 (meestergraad): Je kan anderen inwijden zodat ook zij reiki kunnen geven. Je zal een opleiding krijgen die je naar een nog hoger bewustzijn leidt. Je ontvangt zelf vele behandelingen en wordt op maat spiritueel begeleid.

Oefensessie ( ook gekend als 'open reiki' ): Wie geïnitieerd is in reiki, kan samenkomen om mekaar te behandelen. Een gezellige en helende avond. Men kan iemand meebrengen die reiki wil ervaren en dus nog niet is geïnitieerd. Die persoon kan uiteraard die avond enkel een reikibehandeling ontvangen maar nog niet mee geven. Hij of zij kan dan in stilte mee genieten van de rust en de helende energie die in de ruimte en de onderlingende hartsverbindingen automatisch plaatsvindt.

Het is altijd een eer om iemand het geschenk van reiki te kunnen doorgeven. Er is haast geen groter voorrecht en ik prijs me gelukkig zoveel ervaringen te hebben genoten.

Van harte welkom.

Ronald - reikimaster sinds augustus 2000

Voor data en prijzen, zie hier

 

~Thuiskomst~

Aangeraakt door eigen handen,
gezegend met Goddelijke kracht: Reiki;

zalig, teder als in een knus nestje van dons,
lief en zalvend als een knuffel van moeder;

genietend van een weldoend energiebad,
krachtig en beschermend als een vader;

voel ik mezelf.

Bedankt, ...